Skönhetsklinik

Välkommen till vår skönhetsklinik. Vi behandlar det mesta inom estetik och skönhet. På vår skönhetsklinik arbetar legitimerad personal som behandlar områden inom botox, fillers, microtoxin och bodysculpting. Våra behandlare ärhandplockade för deras specialisering och moderna synsätt på behandlingar inom skönhet.
Vårklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom Botox Göteborg med ett utbud som matchar marknadspriser likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och vår behandling som du utför på vår klinik. Vi strävar mot att bli ett förstahandsval för dig som vill välja en skönhetsklinik i Göteborg med dig i fokus https://www.gotaklinik.se/.BODY - Attica Medical Spa

Bästa fillers Göteborg
Det finns en mängd olika kliniker i Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, utan att vara en legitimerad klinik. Hos oss får du legitimerad personal som möter dina önskemål i linje med att ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Förutom lätt irritation direkt efter en filler behandling är det i princip omöjligt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Våra legitimerade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss finns det alltid fillers erbjudande på vår klinik inom varierande områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några utav de olika behandlingarna. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads skönhetskliniker har att erbjuda.
Botoxpriser
Botox varierar i pris. Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du är i behov av med botox är det olika priser.
Du kan exempelvis göra botox kråksparkar, botox ögonbryn eller botoxgummysmile för att nämna ett par av områdena som du kan behandla.
Fullständigtpris ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan behandlingen. Tillsammans kommer ni fram till vilket område du önskar göra botox, om du gjort botox innan eller om det är första gången fördig. Det är under vår konsultation som våra legitimerade behandlare ger sin synpå vilken injicering av botox som resulterar i ett naturligt och passande utseende för dig.
Hur går det till vid en botoxinjektion?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din kommande behandling. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att gå igenom steg för steg, kostnad och för att besvara möjliga frågor. Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort injicering förut, så är det viktigt att du känner dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska ge sinåsikt om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Injicering sker med en tunn nål som injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på vilken del av ansiktet som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en behandling med botox är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är bra mot migrän och för att skapa lugn i överspända muskler. Med botox i pannan blir det att musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

yasna