Stormkök – Årets julklapp

I slutet av november fick vi reda på av HUI Research att stormkök blev årets julklapp 2020. Det är trettiofjärde året i rad som årets julklapp presenteras, en presentation som brukar vara startskottet för den riktiga starten för julhandeln i Sverige. Då det är vanligt att många tycker det är svårt att införskaffa rätt julklappar, så kan ni se detta som en slags vägvisare.Därför är luftrenare årets julklapp - ELON

Vi vet alla hur svårt det kan vara att hitta julklappar till personer du känner eller kollegor. För den som vill hänga med i det senaste och som vill ge en julklapp som är påtapeten, så är det ett tips att köpa en julklapp som är valt som årets julklapp. Men det kanske är så att du skulle vilja ge någonting annat än vad som har blivit årets julklapp, så är det etttips att välja något som har varit väldigt populärt under året eller som kommer att vara väldigt inne under kommande år.

Kriterier årets julklapp

För att en produkt ska kunna bli nominerad till Årets Julklapp av HUI, så ska ett eller flera av följande kriterier först vara uppfyllda: Produkten ska vara en nyhet eller skaffat sigstark kännedom för nuvarandeår. Produkten ska ha ett stort värde av sin försäljning eller ha blivit såld i stora volymer. Produkten ska vara en modern representation av vår tid.

Det var många av oss somgissade att den smarta högtalaren skulle utses årets julklapp. På grund utav att det är en väldigt populär produkt där utvecklingen går framåt och det blir en allt mer vanligprodukt både i hemmet och i butiker. Stormköket som utsågstill årets julklapp är denexakta motsatsen till vad en smart högtalare är och det är därför som det är varmtrekommenderat att fundera på om det inte ska bli ett köp av en smart högtalare som alternativ för ett stormkök.

Det som är fördel med stormköket är att den passar perfekt när det är dags att ge sig ut i naturen. Frågan är vilken som kommer att brukas och uppskattas mest av en smart högtalare eller ett stormkök. När tiden är kommen för att gå ut i skogen, så är det självklart att stormköket är mer passande, men med en smart högtalare kan du använda dig av varje dag i hemmet eller lokalen som du befinner dig till vardags och helg.

Årets julklapp 2021 – Smarta högtalare

Vi har på känn att den smarta högtalaren snart kommer att väljas ut som årets julklapp. Då den mycket populära Google Home precis översatts på svenska och att vi i Sverige är snablärda vad gäller ny teknik, så finns det siffror på att smarta högtalaren var en riktigt succé under Black Friday 2020 och kommer förmodligen att bli en succé under julhandeln. GoogleHome har vuxit enormt i Sverige under hösten. Intresseökningen har väldigt mycket att göra med att smarta högtalare nu finns på svenska.

Årets julklapp lista

Julklapparna som har blivit utvalda till Årets julklapp kan ge lite idéer:Årets julklapp 2016 – VR-glasögonen,Årets julklapp 2018 – Det återvunna plagget, Årets julklapp 2010 – Surfplattan.

Hur använder jag en smart högtalare?

Smarta högtalare är en enhet som är tillför att kunnastyraditt hem trådlöst. Smartahögtalare är en liten enhet som ansluts via Wi-Fi. Du använder din röstför att kontrollera din smarta högtalare. När du ska spela upp genom smarta högtalare, så laddas det automatiskt ner data från källor som äranpassade för högtalaren, som skickas direkt till enheten och som kommer att sköta system och dataöverföring på enheten som den används på. Smarta högtalarefungerarenkelt förklarat som en renkontroll.

Smarta högtalare sköter inga appar och har ingen direkt möjlighet att exempelvisinstallera program och liknande. Det är du som bestämmer vad som ska spelas upppåkontoret och väljer vilken enhet som du vill streama från. Den smarta högtalaren ansluter till Internet via Wi-Fi, vilket måste vara befintligt för att anslutningen skall fungera ordentligt.

yasna